Sigla Aquasana - Filtre Purificatoare Apă Potabilă
Sigla Aquasana

Consultanță pt. alegerea soluției de filtrare sau dedurizare

Folosește-te de experiența noastră de peste patru ani în domeniul imbunătățirii calității apei potabile. Raspundem cu plăcere la orice întrebare din domeniul filtrării apei - trebuie doar să dai un telefon la 0727 328 288.

Iți oferim telefonic consultanță pentru alegerea soluției care ți se potrivește. Nu ești condiționat să cumperi de la noi componentele de filtrare sau dedurizare.

Tipuri de soluții de filtrare în care suntem specializați: POU și POE

POU (Point Of Use) sunt filtrele care se monteaza la robinet sau sub chiuveta iar POE (Point Of Entry) sunt filtrele care se poziționează la intrarea în casă.

Cu alte cuvinte suntem specializați pe sisteme și soluții de filtrare destinate exclusiv utilizatorului casnic.

Proveniența apei

Indiferent dacă apa provine de la rețeaua orașului sau dacă vine din foraj sau fântână te putem ajuta să găsești o soluție.

Problemele apei

În apa de la rețea cele mai des întâlnite probleme sunt clorul, sedimentele și poluarea. În apa de adâncime problemele se datorează durității și nitraților.

Deși, în general, țara noastră îndeplinește criteriile de calitate impuse de normele europene, folosirea filtrelor de apă se justifică.

Principalul motiv este că filtrarea apei oferă protecție suplimentară în cazul fluctuațiilor de calitate datorate incidentelor sau lucrărilor la rețea.

Cel de-al doilea motiv este și principiul după care lucrează cei de la Aquasana: substanțele toxice nu trebuie să existe în apă nici măcar la limitele admise de standarde. Prin aceste limite se face un compromis între costurile purificării apei și efectele pe termen lung asupra sănătății populației.

Destinația apei

In general este necesar ca apa să fie folosită pentru băut și toate utilizările casnice iar uneori este necesar sa fie folosită doar în scopuri menajere. In ambele situații putem să găsim o soluție pentru tine.


Sună la numărul nostru verde 0727 328 288, pune întrebările tale despre filtrare sau dedurizare și vom găsi cele mai bune soluții.
Filtru de Apă pe Chiuvetă

Filtru Apă AQ-4000 pe chiuvetă la robinet

Model AQ-4000 "la Robinet"

Vezi Filtru de ApăSistem de Filtrare a Apei

Sistem filtrare sub chiuvetă

Model AQ-4600 "sub Chiuvetă"

Vezi Sistem Filtrare
Filtru Apa Robinet

Purificator apă pentru Duș

Acest site foloseste cookies conform declarației din politica de confidențialitate. Folosierea în continuare a acestui site reprezinta acceptul dumneavoastră.

©Enqan 2010-2017 designed by Digidava