Aquasana - Filtre Purificatoare Apa Potabila

Filtru de Apa pe Chiuveta

Filtru de apa deasupra chiuvetei

Aquasana AQ-4000

Filtru de apa desupra chiuvetei Filtru pentru apa potabila pe chiuveta la robinet in bucatarie Filtru apa robinet Filtru apa - schita filtrului

Pret lista:

570 RON

Reducere:

20%

Pret redus:

456 RON

Valabil pana la:

15 Nov.

Livrare:

din Stoc

Filtru Apa Reclama


Filtru Apa Aquasana AQ-4000

Cu filtrul AQ-4000 redescoperi bucuria din copilarie de a bea apa de la robinet.

Filtrul se instaleaza in cateva minute, ofera un debit de pana la 90 litri pe ora de apa ultra filtrata de cea mai buna calitate pentru baut, gatit, prepararea ceaiului, a cafelei sau a bauturilor racoritoare.

Pachetul include corpul filtrului de apa, divertorul de crom cu tuburile flexibile care se monteaza pe robinet, cartusul dublu (cu doua filtre) si instructiunile de instalare si folosire.

Cu Filtrul de Apa AQ-4000 vei avea apa filtrata cu gust natural, reducerea certificata a poluantilor, la un cost mai mic decat cel al apei imbuteliate.

Filtreaza selectiv apa,
elimina ce este daunator si trec mineralele naturale

Filtru Apa Schema

In interiorul filtrului de apa procesul de filtrare se realizeaza in cinci etape. Se foloseste o combinatie a celor mai noi si efective tehnologii: filtrarea mecanica, adsorbtia cu carbune activ si schimbul de ioni.

Filtrul pentru apa potabila elimina contaminantii si in acelas timp permite mineralelor naturale (calciu, magneziu etc.) sa treaca, oferind o apa sanatoasa si cu un gust bun.

Procedeul de filtrare al apei, patentat de Aquasana, se bazeaza pe doua filtre ambele avand in componenta carbon activ.

Etapa 1 - filtrul A, cu porii de 5 microni, elimina sedimentele si rugina (impuritatile microscopice care tulbura apa si dau gustul si mirosul neplacut).

Etapa 2 - tot in filtrul A se elimina clorul, cea mai concentrata si mai reactiva substanta chimica prezenta in apa de la robinet.

In continuare Filtrul B se ocupa de poluantii cei mai dificili precum plumbul, substantele chimice sintetice si parazitii intestinali.

Etapa 3 - plumbul si alte metale grele sunt stopate printr-un proces de schimb de ioni. Se inlocuiesc ionii de plumb daunatori cu ionii de potasiu benefici.

Asa se imbunatateste si echilibrul mineral al apei. Potasiul ofera un gust de apa naturala de izvor si un pH neutru sau usor alcalin.

Etapa 4 - in continuare are loc cea mai complexa si poate cea mai importanta etapa, adsorbtia chimicalelor sintetice: ierbicidele, pesticidele si solventii industriali.

Etapa 5 - cartusul B este un filtru absolut de 0,5 microni pentru eliminarea parazitilor intestinali (cryptosporidium si giardia - lambliaza), paraziti rezistenti la clor, care se raspandesc prin apa si care pot provoca simptome asemanatoare cu gripa si in anumite cazuri pot fi fatali.

Destinatia filtrului - filtrarea apei de la reteaua publica

Filtrele de apa Aquasana sunt destinate gospodariilor alimentate cu apa potabila de la reteaua urbana.

Mai putin de 7,5 RON pe saptamana
pentru apa la discretie

Filtrul de apa AQ-4000 are o capacitate de 1800 de litri.

Filtrele de rezerva se inlocuiesc la 6 luni si costa 186 RON, ceea ce ar insemna mai putin de 7,5 RON pe saptamana pentru a avea o apa buna la discretie (cca. 70 litri de apa pe saptamana) atat pentru baut cat si pentru gatit.

Mai multe detalii referitoare la filtrele de rezerva gasesti in pagina Filtre de Schimb.

Avantaje economice in comparatie cu consumul apei minerale plate

Investitia intr-un filtru de apa Aquasana AQ-4000 aduce avantaje economice gospodariei tale comparativ cu consumul apei imbuteliate.

Pentru o familie de 4 persoane investitia se recupereaza in 5 luni, iar pentru o familie de 3 persoane in 8 luni.

Instalare usoara

Instalarea filtrului se realizeaza foarte usor, nu este necesara interventia unui specialist sau modificari la instalatia de apa. Practic se desurubeaza sita din capatul tevii robinetului si se insurubeaza in locul acesteia divertorul filtrului, lucru care nu dureaza mai mult de 10 minute.

Filtrul mai este prevazut cu un set de adaptoare filetate cromate pentru a face posibila instalarea la majoritatea robinetelor existente pe piata.

Folosire comoda a filtrului de apa

Cu filtrul de apa AQ-4000 poti folosi apa calda sau cea rece ca si pana acum, prin simpla deschidere a robinetului.

In momentul in care doresti sa obtii apa filtrata trebuie doar sa tragi butonul divertorului montat pe robinet. Astfel apa este trimisa in filtru, este filtrata si va curge prin tubul secundar al divertorului.


Detaliu divertor filtru apa pe chiuveta

Vei fi pe deplin multumit de filtru apa sau iti trimitem inapoi banii

Filtre Apa Garantie Returnare

Daca, din orice motiv, nu esti multumita/multumit de filtrul de apa achizitionat vei primi integral contravaloarea acestuia.

Toate filtrele de apa Aquasana beneficiaza de 45 de zile garantie de returnare. In aceast timp trebuie doar sa ne anunti telefonic. Mai e nevoie sa pastrezi factura si chitanta primite la cumparare.

Comanda Acum Filtrul de Apa Potabila Aquasana AQ-4000!

©enqan 2010-2014 | Acasa | Filtru Apa | Sistem Filtrare | Purificator Dus | Dedurizator | Contact | Harta Site | Acord Utilizare | Confidentialitate | ANPC Filtre Apa Aquasana - Informatii: 0800 008 014