Sigla Aquasana - Filtre Purificatoare Apă Potabilă
Sigla Aquasana

Filtru de Apă pe Chiuvetă

Filtru de apă deasupra chiuvetei

Aquasana AQ-4000

Filtru de apă desupra chiuvetei Filtru de apă desupra chiuvetei Filtru pentru apă potabilă pe chiuvetă la robinet în bucatarie Filtru apă robinet Filtru apă - schița filtrului

Preț listă: 535 RON

Reducere: - 15%

Preț redus: 454 RON

Valabil până la: 15 Iunie

Livrare: din Stoc

Comandă

Suna direct: 0800-008-014

Filtru Apă Aquasana AQ-4000

Cu filtrul AQ-4000 redescoperi bucuria din copilărie de a bea apă de la robinet.

Filtrul se instalează în cateva minute, oferă un debit de până la 90 litri pe oră de apă ultra filtrată de cea mai bună calitate pentru băut, gătit, prepararea ceaiului, a cafelei sau a băuturilor răcoritoare.

Pachetul include corpul filtrului de apă, divertorul de crom cu tuburile flexibile care se montează pe baterie, cartușul dublu (cu două filtre) și instrucțiunile de instalare și folosire.

Cu Filtrul de Apă AQ-4000 vei avea apă filtrată cu gust natural, reducerea certificată a poluanților, la un cost mai mic decât cel al apei îmbuteliate.


Filtrează selectiv apa,
elimină ce este dăunător și lasă să treacă mineralele naturale

Filtru Apa Schema

În interiorul filtrului de apă procesul de filtrare se realizează în cinci etape. Se folosește o combinație a celor mai noi și mai efective tehnologii: filtrarea mecanică, adsorbția cu carbune activ și schimbul de ioni.

Filtrul pentru apă potabilă elimină contaminanții și în acelaș timp permite mineralelor naturale (calciu, magneziu etc.) să treacă, oferind o apă sănătoasă și cu un gust bun.

Procedeul de filtrare al apei, patentat de Aquasana, se bazează pe două filtre, ambele având în componență carbon activ.

Etapa 1 - filtrul A, cu porii de 5 microni, elimină sedimentele și rugina (impuritățile microscopice care tulbură apa și dau gustul și mirosul neplăcut).

Etapa 2 - tot în filtrul A se elimină clorul, cea mai concentrată și mai reactivă substanță chimică prezentă în apa de rețea.

In continuare Filtrul B se ocupă de poluanții cei mai dificili precum plumbul, substanțele chimice sintetice și paraziții intestinali.

Etapa 3 - plumbul și alte metale grele sunt stopate printr-un proces de schimb de ioni. Se inlocuiesc ionii de plumb dăunători cu ionii de potasiu benefici.

Așa se îmbunătățește și echilibrul mineral al apei. Potasiul oferă un gust de apă naturală de izvor și un pH neutru sau ușor alcalin.

Etapa 4 - în continuare are loc cea mai complexă și poate cea mai importantă etapă, adsorbția chimicalelor sintetice: ierbicidele, pesticidele și solvenții industriali.

Etapa 5 - cartusul B este un filtru absolut de 0,5 microni pentru eliminărea paraziților intestinali (cryptosporidium și giardia - lambliaza), paraziți rezistenți la clor, care se răspândesc prin apă și care pot provoca simptome asemănătoare cu gripa și în anumite cazuri pot fi fatali.


Destinația filtrului - filtrarea apei de la rețeaua publică

Filtrele de apă Aquasana sunt destinate gospodăriilor alimentate cu apă potabilă de la rețeaua urbană.


Mai puțin de 7,5 RON pe săptămână
pentru apă la discreție

Filtrul de apă AQ-4000 are o capacitate de 1800 de litri.

Filtrele de rezervă se înlocuiesc la 6 luni și costă 186 RON, ceea ce ar însemna mai puțin de 7,5 RON pe săptămâna pentru a avea o apă bună la discreție (cca. 70 litri de apă pe săptămână) atât pentru băut cât și pentru gătit.

Mai multe detalii referitoare la filtrele de rezervă găsești în pagina Filtre de Schimb.


Avantaje economice în comparație cu consumul apei minerale plate

Investiția într-un filtru de apă Aquasana AQ-4000 aduce avantaje economice gospodăriei tale comparativ cu consumul apei îmbuteliate.

Pentru o familie de 4 persoane investiția se recuperează în 5 luni, iar pentru o familie de 3 persoane în 8 luni.


Instalare ușoară

Instalarea filtrului se realizează foarte ușor, nu este necesară intervenția unui specialist sau modificări la instalația de apă. Practic se deșurubează sita din capătul țevii robinetului și se înșurubeaza, în locul acesteia, divertorul filtrului, lucru care nu durează mai mult de 10 minute.

Filtrul mai este prevăzut cu un set de adaptoare filetate cromate pentru a face posibilă instalarea pe majoritatea bateriilor existente pe piață.


Folosire comodă a filtrului de apă

Cu filtrul de apă AQ-4000 poți folosi apa caldă sau cea rece ca și până acum, prin simpla deschidere a robinetului bateriei.

În momentul în care dorești să obții apă filtrată trebuie doar să tragi butonul divertorului montat pe robinet. Astfel apa este trimisă în filtru, este filtrată și va curge prin tubul secundar al divertorului.


Detaliu divertor filtru apa pe chiuveta

Vei fi pe deplin mulțumit de filtru de apă sau îți trimitem înapoi banii

Filtre Apă Garanție Returnare

Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumită/mulțumit de filtrul de apă achiziționat, sau pur și simplu te-ai răzgândit, vei primi integral contravaloarea acestuia.

Toate filtrele de apă Aquasana beneficiază de 90 de zile garanție de returnare. În aceast timp trebuie doar să ne anunți telefonic la numarul gratuit 0800 008 014 si sa returnezi pachetul complet prin curierul agreat.

Comandă Acum Filtrul de Apă Potabilă Aquasana AQ-4000!

Suna direct: 0800-008-014


Filtru Apă pe Chiuvetă AQ-4000

Performanțele de purificare a apei

Care sunt avantajele economice?

Ce spun clienții despre filtru?

Intrebări frecvente

Cum se instalează? - Instrucțiuni

Cum se instalează? - Film

Broșura produsului


Filtrele de rezervă

Cum se schimbă filtrele?


Filtru Apă Reclama

©Enqan 2010-2016 designed by Digidava