Sigla Aquasana - Filtre Purificatoare Apă Potabilă
Sigla Aquasana

Sistem Filtrare Apă pentru Toată Casa
Aquasana Rhino EQ-600


Sistem de Filtrare Apa pentru Toata Casa EQ-600

Sistem Filtrare Apă pentru Toată Casa Aquasana Rhino EQ-600Preț listă: 5250 RON

Reducere: - 25%

Preț redus: 3937 RON

Prețul include transportul

Reducere valabilă până la:

Livrare: In Stoc

Comandă

Suna direct: 0727 328 288


Certificare NSF Garanție Returnare 90 zile


Sistemul de Filtrare Aquasana Rhino EQ-600


Durată mare,
filtrare de înaltă performanță
pentru Apă Constant Bună în toată casa


Zi de zi, calitatea apei pe care o consumăm este importantă pentru sănătătea noastră. Cu toate progresele făcute, apa din rețeaua publică de alimentare suferă fluctuații și mulți dintre noi simţim acest lucru.

Acum putem rezolva această problemă și putem avea la toate punctele de consum (bucătărie, baie, dușuri, mașini de spălat, expresor, etc.) o apă pură, constant bună și lipsită de eventualele gusturi și mirosuri neplăcute date de poluanții care ajung în compoziția acesteia.

Acum poți avea apa necesară unei vieți la cele mai moderne standarde cu sistemul de filtrare pentru întreaga casă Aquasana Rhino EQ-600.

Poza Mama Fica

De ce Aquasana Rhino EQ-600?


Rhino EQ-600 este un sistem de purificare a apei produs de firma Aquasana Inc. din Statele Unite. Sistemul se montează la intrarea în casă și astfel se obține apă filtrată în toată casa atât pentru băut și gătit, cât și pentru baie și spălat.

Procesul de filtrare și purificare a apei realizat cu EQ-600 presupune urmărirea unor etape succesive gândite cu atenţie, fiecare având o formulă unică de înaltă eficienţă, prin această calitate deosebindu-se de celelalte sisteme de filtrare.

După ce parcurge o prefiltrare la 5 microni apa ajunge în corpul superior al filtrului unde se găsește un mediu KDF (Kinetic Degradation Fluxion) adică un compus din pilitura fină a unui aliaj de înaltă puritate de Cupru și Zinc mineral și de asemenea un mediu din piatră minerală măcinată. În această zonă se elimină Clorul și Metalele Grele, se echilibrează pH-ul și se previne dezvoltarea algelor și bacteriilor în cadrul sistemului. De asemenea are și un efect de reducere a depunerilor de calcar în instalație.

În corpul inferior de mai mari dimensiuni se găsește un filtru de carbon activ care are rolul de a reduce ierbicidele, pesticidele, substanțele chimice organice, solvenții industriali și alte elemente chimice care ar putea fi prezente în apa de rețea.

Garanţia performanţelor și a standardelor de calitate este dată de certificarea NSF, Aquasana Rhino EQ-600 este certificat de NSF International și elimină 97 % din clorul din apă.

Această certificare garantează conformitatea cu standardele de performanţă asigurând clientul de calitatea întregului sistem și nu doar a mediilor de filtrare. De asemenea, certificarea NSF validează rezultatele testelor proprii realizate de către Aquasana.

Design inteligent pentru performanţă pură


Sistemul Rhino de la Aquasana este unic și se remarcă prin cele doua “tank-uri puse cap în cap”. Acesta a fost special creat pentru a maximiza potenţialul mediilor de filtrare și pentru a oferi performanţă.

Fluxul ascendent unic al sistemului Rhino și modul de proiectare al rezervoarelor (tank-urilor) crește timpul de contact al apei cu mediile de filtrare (KDF, piatră minerală și carbon activ), nu permite formarea microcanalelor în interior (media channeling) și astfel se elimină posibilitatea de înfundare și se crește eficiența acestora.

Spre deosebire de alte sisteme de filtrare pentru întreaga casă ce necesită înlocuiri complicate și murdare ale componentelor sistemului, sistemele Aquasana Rhino sunt proiectate pentru o înlocuire rapidă și facilă a rezervoarelor filtrante.

Mai mult decât atât, sistemele Aquasana Rhino sunt destinate pentru o folosinţă de lungă durată, sistemele fiind concepute pentru o utilizare care să dureze 6 ani sau un consum maxim de 2.270.000 de litri înainte de a fi necesară înlocuirea acestora.

Rhino EQ-600

Beneficiile folosirii Aquasana Rhino EQ-600


Dacă utilizaţi Aquasana Rhino EQ-600, veţi obţine apă curată și cu gust bun la fiecare robinet din casa dumneavoastră prin eliminarea a 97 % din clor.

De asemenea, folosind sistemul EQ-600, alţi contaminanţi precum metale grele (mercur și plumb), chimicale organice (ierbicide, pesticide și chimicale organice volatile) sau solvenţi industriali vor fi eliminaţi din apa de la robinet.

Copii au acces la o apă bună
Copii sunt grăbiți, nu caută să folosească filtrele de apă instalate pe sau sub chiuvetă așa cum fac adulții. Cu un sistem care le asigură apă buna la toate punctele de consum din casă suntem liniștiți că și copii vor consuma apă filtrată.

Apa filtrată este importantă pentru copii deoarece sistemele lor imune și de detoxifiere nu sunt încă pe deplin dezvoltate, orice efecte dăunătoare ale contaminanților din apă au un impact mult mai mare asupra organismului lor.

Aer mai curat în casă
Într-o locuinţă apa are diverse utilizări, iar una dintre acestea este folosirea apei pentru duș. Astfel, clorul și substanţele chimice organice volatile vor fi eliberate în aerul din interiorul locuinţei dumneavoastră prin aburii de la duș, contaminând astfel aerul pe care îl respiraţi. Puteţi îmbunătăţi instant aerul din interiorul locuinţei filtrând toată apa pe care o consumați. Rezultatul va fi un aer mai sănătos în casa dumneavoastră folosind sistemul de filtrare EQ-600 de la Aquasana.

Piele și păr mai sănătoase
Clorul și substanţele chimice sintetice prezente în apă sunt dăunătoare și pot genera un exces de uscăciune atât pentru pielea corpului, cât și pentru părul dumneavoastră. Reduceţi expunerea corpului la aceste elemente dăunătoare și folosiţi apa filtrată cu ajutorul Aquasana Rhino EQ-600 pentru a face baie, având astfel o piele mai sănătoasă și mai hidratată. De asemenea, folosind apa filtrată, părul dumneavoastră va ieși în evidenţă ca fiind mai hidratat și mai sănătos.

Apa filtrata pentru Dus

Apă mai bună, mâncare mai gustoasă
Apa este necesară și pentru gătit, iar o apă mai pură înseamnă de asemenea un gătit cu mai multe satisfacții. Cei mai buni bucătari cunosc secretul, o apă filtrată dă o mai puternică aromă și savoare mâncărurilor iar timpul de gătit se reduce.

Opiniile clienţilor privind utilizarea Aquasana Rhino 600


Garanţia calităţii și rezultatelor este dată și de mărturiile clienţilor care au achiziţionat și folosit produsul respectiv. Majoritatea clienţilor care au optat pentru folosirea sistemului de filtrare Aquasana Rhino EQ-600 au fost foarte mulţumiţi, acordând nota maximă acestui sistem de filtrare.

Având la bază testimonialele clienţilor, cele mai apreciate aspecte ale sistemului de filtrare a apei Aquasana EQ-600 se referă la faptul că apa filtrată nu mai are miros, are un gust curat, plăcut, iar debitul apei este unul foarte bun.

Există clienti care spun că apa la robinet avea miros și gust ciudat datorită exploatărilor petroliere din zona respectivă, iar odată cu utilizarea sistemului Aquasana Rhino, mirosul și gustul ciudate au dispărut, apa fiind perfectă pentru a fi utilizată ca apă potabilă sau pentru gătit.

Un alt argument menţionat de clienţi se referă la ușurinţa în instalarea sistemului. Durata lungă de folosire a acestui sistem de filtrare a apei este un alt argument menţionat de cei care recomandă acest produs.

La toate aceste atuuri ale sistemului Aquasana Rhino se adaugă și întreținerea ușoară si ușurinţa în schimbarea filtrelor uzate la 6 ani.


Specificațiile Tehnice ale Produsului


Proveniența apei filtrate:        apă de la rețeaua publică

Capacitatea de filtrare (în timp):            6 ani
Capacitatea de filtrare (în volum de apă):    2 270 000 litri

Temperatura apei:         5 – 32 °C
Debitul maxim:            26,5 l/min
Presuinea de funcționare:  1,37 – 6,8 bari

Inălțime:             117 cm
Lungime:            69 cm
Lățime:              23 cm

Comandă Acum Sistemul de Filtrare Apă pentru toată Casa Aquasana Rhino EQ-600!

Suna direct: 0727 328 288
Filtru Apă toată Casa EQ-600

Cum se instalează? - Instrucțiuni


Filtrele de rezervă

Distribuie pentru Prietenii Tăi:

Sistem de Filtrare pentru Toata Casa Aquasana Rhino EQ-600Sistem de Filtrare pentru Toata Casa Aquasana Rhino EQ-600Sistem de Filtrare pentru Toata Casa Aquasana Rhino EQ-600


Acest site foloseste cookies conform declarației din politica de confidențialitate. Folosierea în continuare a acestui site reprezinta acceptul dumneavoastră.©Enqan 2010-2018 designed by Digidava