Aquasana - Filtre Purificatoare Apă Potabilă

Compania Americană Aquasana Inc.Aquasana© este marcă înregistrată a firmei americane Aquasana Inc.
(În urma cu câțiva ani compania se numea Sun Water Systems Inc. apoi a preluat denumirea mărcii care a devenit cunoscută: Aquasana©).

Aquasana proiectează și produce filtre pe bază de carbon activ, osmoză inversă și dedurizatoare pentru peste 50 de firme din America și din lume. Aquasana este un important leader în producția de sisteme de purificare a apei și purificatoare de uz casnic.

Cei de la Aquasana au pornit la drum având următoarele două principii în minte: "în apa potabilă nu trebuie să se găsească substanțe toxice" și "nivelele substanțelor toxice acceptate de standardele în vigoare nu oferă siguranță deplină consumatorului".

Beneficiind de o experiență de peste 20 ani în industrie, de patente originale și zeci de milioane de sisteme vândute, Aquasana este unul dintre cele mai răspândite sisteme casnice de filtrare a apei din SUA.

Performanțele filtrelor de apă Aquasana sunt certificate de către laboratoarele NSF International (National Sanitation Foundation) conform standardelor ANSI/NSF 42 si 53, de către WQA (Water Quality Association) și de către Departamentul de Sănătate al Statului California.

Aquasana are 26 de reprezentanțe în lume și majoritatea lor se află în Europa.

Aqua Sana vine din limba latină: Aqua = Apă, Sana = Sănătate.

Generic placeholder thumbnail

AQ-4000

Filtru apă la robinet

Vezi Oferta

Generic placeholder thumbnail

AQ-4600

Filtru sub chiuvetă

Vezi Oferta

Generic placeholder thumbnail

EQ-AS20

Dedurizator apă

Vezi Oferta

Generic placeholder thumbnail

AQ-4100

Filtru de duș

Vezi Oferta

Suna direct: 0727 328 288

©Enqan 2010-2017 designed by Digidava