Sigla Aquasana - Filtre Purificatoare Apă Potabilă
Sigla Aquasana

Filtru de Apă Potabilă Aquasana AQ-4000
Instrucțiuni de Instalare

Conținutul pachetului

a. 1 buc. ansamblu camere de filtrare împreună cu carcasa de protecție;
b. 2 buc. capace filetate (A+B) ale cartușelor de filtrare;
c. 2 buc. cartușe de filtrare (A+B) preinstalate;
d. 1 buc. ansamblul capăt divertor cu tuburi (furtune);
    + 1 buc. adaptoare cromate + garnituri de cauciuc.
Schiță filtru AQUASANA AQ-4000

Deșurubați sita din capătul țevii robinetului

Deșurubați sita/aeratorul din capătul țevii de curgere a bateriei de la chiuveta din bucătărie (dacă aceasta este încă înșurubată).

Inșurubați capătul divertor al purificatorului

Pe țeava de curgere a bateriei, așa cum se vede în figură, se înșurubează capătul divertor (în cazul în care filetul acestuia nu se potrivește se folosește unul sau cele două adaptoare cromate și garniturile de cauciuc prevăzute în pachet).

Fiți atenți ca aceste garnituri să fie bine poziționate în locașurile lor. Strângeți manual capătul divertor (și adaptoarele cromate dacă este cazul).


Conectare filtru apă - robinet

Capătul divertor împreună cu adaptoarele cromate se potrivesc la 99% dintre bateriile existente pe piață.

În cazul în care la dumneavoastră acestea nu se potrivesc, vă rugăm sunați la numărul nostru 0727 328 288 și vom căuta o soluție pentru dumneavoastră.

Intoarceți filtrul cu capacele în sus

Așa aveți acces la orificiile de racordare pentru tuburile capului divertor.

Racordați tubul prin care intră apa în filtru la orificiul A prin împingerea capătului acestuia, așa cum se vede în figură. Pentru a vedea care dintre cele două tuburi este cel de intrare, orientati-le catre chiuveta, dati drumul la apa rece și trageti de butonul divertorului. Tubul prin care vine apa este cel care se racordeaza la orificiul notat cu A.

Conectare tuburi - filtru apa

La modelele noi capetele tuburilor sunt colorate cu alb și albastru. In acest caz este mai simplu: Capatul Alb intră în capacul A iar capătul albastru (Blue) intră în capacul B

Porniți apa și activați filtrul

Cu filtrul încă culcat pe laterală pe polița chiuvetei, porniți apa rece și trageti de butonul divertorului pentru a direcționa apa în filtru. Jetul inițial de apă va fi puțin albicios și cețos datorită particulerlor fine de carbon si bulelor de aer. Lasați apa filtrată să curgă prin filtru în această poziție până când apa devine curată, de obicei dureaza 10-15 minute. Imediat ce apa filtrată este clară și fară bule de aer puteți să beți și să vă bucurați de o apă curată și sănătoasă.

Videoinstrucțiuni de instalare

Un scurt film care ilustrează modul de instalare al filtrului Aquasana AQ-4000.

"Satisfactie Pură"

Toate produsele Aquasana beneficiază de 90 de zile garanție de satisfacție și returnare 100% a prețului produsului. Dacă din orice motiv nu sunteți satisfăcuți de achiziția dumneavoastră, puteți returna produsul complet și în ambalajul original și veți primi înapoi contravaloarea acestuia.

IMPORTANT

Filtrul de apă este destinat exclusiv filtrării apei tratate din rețelele urbane de apă potabilă, cu alte cuvinte, acolo unde apa este tratată cu clor în rețelele de apă ale localităților.

NU folosiți acest filtru cu apă care nu este sigură din punct de vedere microbiologic sau de calitate necunoscută fară o dezinfecție adecvată înainte sau după ieșirea apei din filtru.

Filtrul de apă AQ-4000 este destinat filtrării apei reci.

Filtrul pentru apă AQ-4000 este conform cu NSF/ANSI 42 și 53 privind performanțele specifice verificate și evidențiate prin rezultatele testelor.

Nu folosiți acest sistem de filtrare în instalații care-l mențin sub presiune constantă mai mult timp, cum ar fi aparatele de făcut gheață sau țâșnitori.

Dacă este istalat sub chiuvetă cu racord la robinet, este obligatoriu să folostiți un robinet original Aquasana destinat special acestui tip de filtru. Nu ne luăm răspunderea pentru consecintele sau pagubele datorate unei instalări improprii.

Parametrii tehnici ai filtrului de apă:

Dimensiuni: 24 x 17,5 x 10 cm;

Greutatea: 1,3 kg;

Debitul mediu: 1,5 litri/minut;

Cantitatea maximă de apa filtrata: 1890 litri;

Durata maximă de utilizare a filtrelor: 6 luni ;

Temperatura de operare: 5°C - 32°C;

Presiunea de operare: 1,37 - 3.44 bari.

Filtru de Apă Potabilă Aquasana AQ-4000

Instrucțiunile originale

Filtru apa AQUASANA AQ-4000 - instructiuni pag 1
Filtru apa AQUASANA AQ-4000 - instructiuni pag 2
Filtru apa AQUASANA AQ-4000 - instructiuni pag 3
Filtru apa AQUASANA AQ-4000 - instructiuni pag 4


Filtru Apă pe Chiuvetă AQ-4000

Cum se instalează? - Film

Cum se instalează? - Instrucțiuni

Performanțele de purificare a apei

Cele trei puncte tari ale filtrului

Ce spun clienții despre filtru?

Cum scade pretul apei?

Broșura produsului

Intrebări frecvente


Filtrele de rezervă

Cum se schimbă filtrele?
Filtru Apă Reclamă

Acest site foloseste cookies conform declarației din politica de confidențialitate. Folosierea în continuare a acestui site reprezinta acceptul dumneavoastră.©Enqan 2010-2018 designed by Digidava