Sigla Aquasana - Filtre Purificatoare Apă Potabilă
Sigla Aquasana

Filtru de Apă la Robinet
Aquasana AQ-4000


Filtru de apă deasupra chiuvetei

Aquasana AQ-4000 pe Chiuvetă

Filtru de apă deasupra chiuvetei Filtru de apă deasupra chiuvetei - divertor Filtru pentru apă potabilă pe chiuvetă la robinet în bucatarie Filtru apă robinet Filtru apă - schița filtrului

Preț listă: 535 RON

Reducere: - 35%

Preț redus: 347 RON

Prețul include transportul

Reducere valabilă până la:

Livrare: In Stoc

Comandă

Suna direct: 0727 328 288


Tehnologia CLARYUM de filtrare Certificare NSF Garanție Returnare 90 zile

Cu filtrul AQ-4000 Claryum redescoperi bucuria de a bea apă de la robinet


Acest filtru de apă se instalează în cateva minute. Filtrul oferă un debit de până la 90 litri pe oră de apă ultra filtrată de cea mai bună calitate pentru băut, gătit, prepararea ceaiului, a cafelei sau a băuturilor răcoritoare.

Pachetul include corpul filtrului de apă, divertorul de crom cu tuburile flexibile care se montează pe baterie, cele două filtre din interior și instrucțiunile de instalare și folosire.


Conținut pachet filtru apă

Cu Filtrul de Apă AQ-4000 vei avea apă filtrată cu gust natural, reducerea certificată a poluanților, la un cost mai mic decât cel al apei îmbuteliate.


Filtrul elimină ce este dăunător și lasă să treacă mineralele naturale

Filtru Apa Schema

În interiorul filtrului de apă procesul de filtrare se realizează în cinci etape. Se folosește o combinație a celor mai noi și efective tehnologii: filtrarea mecanică, adsorbția cu carbune activ și schimbul de ioni.

Filtrul pentru apă potabilă elimină contaminanții și în acelaș timp permite mineralelor naturale (calciu, magneziu etc.) să treacă, oferind o apă sănătoasă și cu un gust bun.

Procedeul de filtrare al apei, patentat de Aquasana, se bazează pe două filtre, ambele având în componență carbon activ.

Etapa 1 - filtrul A, cu porii de 5 microni, elimină sedimentele și rugina (impuritățile microscopice care tulbură apa și dau gustul și mirosul neplăcut).

Etapa 2 - tot în filtrul A se elimină clorul, cea mai concentrată și reactivă substanță chimică prezentă în apa de rețea.

In continuare Filtrul B se ocupă de poluanții dificili precum plumbul, substanțele chimice sintetice și paraziții intestinali.

Etapa 3 - plumbul și alte metale grele sunt stopate printr-un proces de schimb de ioni. Se inlocuiesc ionii de plumb dăunători cu ionii de potasiu benefici.

Așa se îmbunătățește și echilibrul mineral al apei. Potasiul oferă un gust de apă naturală de izvor și un pH neutru sau ușor alcalin.

Etapa 4 - în continuare are loc cea mai complexă și poate cea mai importantă etapă, adsorbția chimicalelor sintetice: ierbicidele, pesticidele și solvenții industriali.

Etapa 5 - cartusul B este un filtru absolut de 0,5 microni pentru eliminărea paraziților intestinali (cryptosporidium și giardia - lambliaza), paraziți rezistenți la clor, care se răspândesc prin apă și care pot provoca simptome asemănătoare cu gripa și în anumite cazuri pot fi fatali.

Filtraza mai multi ContaminantiDestinația filtrului - filtrarea apei de la rețeaua publică

Filtru de apă AQ-4000 este destinat gospodăriilor alimentate cu apă potabilă de la rețeaua urbană.Mai puțin de 8,25 RON pe săptămână
pentru apă la discreție
cu Filtru de Apă Aquasana AQ-4000

Filtrul de apă AQ-4000 are o capacitate de filtrare de 1800 de litri.

Filtrele de rezervă se înlocuiesc la 6 luni și costă 198 RON, ceea ce înseamnă mai puțin de 8,25 RON pe săptămâna pentru a avea o apă bună la discreție (cca. 70 litri de apă pe săptămână) atât pentru băut cât și pentru gătit.

Mai multe detalii referitoare la filtrele de rezervă găsești în pagina Filtre de Schimb.


Avantaje economice în comparație cu consumul apei minerale plate

Investiția într-un filtru de apă Aquasana AQ-4000 aduce avantaje economice gospodăriei tale comparativ cu consumul apei îmbuteliate.

Pentru o familie de 4 persoane investiția se recuperează în 5 luni, iar pentru o familie de 3 persoane în 8 luni.


Instalare ușoară

Instalarea filtrului se face ușor, nu este necesară intervenția unui specialist sau modificări la instalația de apă. Practic se deșurubează sita din capătul țevii robinetului și se înșurubeaza, în locul acesteia, divertorul filtrului care apoi se conectează la corpul filtrului, lucru care nu durează mai mult de 10 minute.

Filtrul este prevăzut cu un set de adaptoare filetate cromate pentru a face posibilă instalarea pe majoritatea bateriilor existente pe piață.


Folosire comodă a filtrului de apă

Cu filtrul de apă AQ-4000 poți folosi apa caldă sau cea rece ca și până acum, prin simpla deschidere a robinetului bateriei.

În momentul în care dorești să obții apă filtrată trebuie doar să tragi butonul divertorului montat pe robinet. Astfel apa este trimisă în filtru, este filtrată și va curge prin tubul secundar al divertorului.


Detaliu divertor filtru apa pe chiuveta

Vei fi pe deplin mulțumit de acest filtru de apă sau îți trimitem banii înapoi

Filtre Apă Garanție Returnare

Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumită/mulțumit de acest filtru de apă, sau pur și simplu te-ai răzgândit, vei primi integral contravaloarea acestuia.

Toate filtrele de apă Aquasana beneficiază de 90 de zile garanție de returnare. În acest timp trebuie doar să ne anunți telefonic la numarul 0727 328 288 si sa returnezi pachetul complet prin curierul agreat.

Comandă Acum Filtru de Apă Potabilă Aquasana AQ-4000!

Suna direct: 0727 328 288Cele trei puncte forte ale filtrului de apa Aquasana AQ-4000

Alte informații despre AQ-4000:

Cum se instalează? - Film

Cum se instalează? - Instrucțiuni

Performanțele de purificare a apei

Cele trei puncte tari ale filtrului

Ce spun clienții despre filtru?

Care sunt avantajele economice?

Broșura produsului

Intrebări frecvente


Filtrele de rezervă

Cum se schimbă filtrele?


Distribuie pentru Prietenii Tăi:


Acest site foloseste cookies conform declarației din politica de confidențialitate. Folosierea în continuare a acestui site reprezinta acceptul dumneavoastră.©Enqan 2010-2018 designed by Digidava